Service van A tot Z

Hardware

Wesplaco levert service en repareert binnen 48 uur uw computer op basis van 'no cure-no-pay' en hanteert vaste prijsafspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Naast reparatie is ook het schoonmaken van uw Pc of Laptop erg belangrijk om vertraging en warmtevorming tegen te gaan. Maak hiervoor een service afspraak en breng uw computer mee kabels en toebehoren zijn niet nodig. U kunt bij ons in de winkel pinnen  en gepast contant betalen.

 

Software

Windows installatie, een goede anti virus scanner. Niets is belangrijker dan een goede solide basis. Wesplaco biedt dan ook essentiële ondersteuning en service als het aankomt op software waar iedereen dagelijks gebruik van maakt. Slechte software of simpelweg teveel software kan er tevens voor zorgen dat uw systeem na verloop van tijd traag wordt. Wesplaco zorgt ervoor dat uw computer weer als nieuw uit de doos en sneller dan ooit tevoren werkt !

 

Upgrade

Geef een goede (gebruikte) pc of laptop een tweede kans door sneller geheugen bij te plaatsen, de videokaart te vernieuwen en/of een snellere processor te plaatsen. Informeer naar de mogelijkheden van deze service.

 

Ondersteuning

Wesplaco biedt snelle computer hulp per Facebook Messenger of WhatsApp.
Heeft u liever een persoonlijk telefonisch gesprek? Door toenemende drukte zijn we niet altijd in staat de telefoon aan te nemen. Indien u een afspraak wenst te maken voor een persoonlijk gesprek stuur ons dan een bericht via WhatsApps op nummer: 0617571834 Er wordt dan genoeg tijd gereserveerd om al uw vragen te kunnen stellen.


Kies Slim, Kies Wesplaco: Professioneel, Betrouwbaar & Eerlijk
Bij Wesplaco, trots geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, staan we voor meer dan alleen kwaliteit. We staan voor integriteit en verantwoordelijkheid. Hier is waarom een keuze voor ons, een keuze voor zekerheid is:

Wettelijk Erkend:
Als officieel bedrijf voldoen wij aan alle wettelijke eisen, inclusief belastingafdracht. Jouw aankoop draagt bij aan de samenleving, in tegenstelling tot informele verkopers die buiten het belastingstelsel opereren.

 

Eerlijke Garantie:
Wij bieden een transparante en eerlijke garantie op al onze producten. Je staat er nooit alleen voor; bij Wesplaco ben je verzekerd van professionele ondersteuning.
Vertrouwen & Zekerheid:
Kiezen voor Wesplaco betekent kiezen voor een partner die zich inzet voor jouw tevredenheid en veiligheid. Geen verborgen gebreken of vage garantievoorwaarden; alleen helderheid en betrouwbaarheid.

 

Wesplaco:

Waar Technologie en Verantwoordelijkheid Samenkomen.
Maak de slimme keuze; voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een maatschappelijk verantwoorde partner.


Kies daarom Wesplaco.


Voor informatie, opmerkingen en verbeter punten is uw bericht welkom

Type fouten & prijzen onder voorbehoud

Adresgegevens:

Wesplaco

8031 SE Zwolle

Kamer van koophandel ingeschreven :

70187169