Binnenkort meer leverbaar

>>> Nieuw binnen <<<

Samsung U32J590UQP 3840x2160 (4K) 32 Inch DP 2X HDMI

€ 295,00
>>> Nieuw binnen <<<

Samsung U32J590UQP 3840x2160 (4K) 32 Inch DP 2X HDMI

€ 295,00

👉 Vanaf +- 6 maart leverbaar

👉 Nieuw in doos Samsung U32J590UQP 3840x2160 (4K) 32 Inch monitor

👉 Samsung U32J590UQP 3840x2160 (4K) 32 Inch DP 2X HDMI
De 32" UHD-monitor UJ59 levert adembenemende beelden met een resolutie die vier keer zo hoog is als Full HD. Het grotere werkoppervlak vermindert de noodzaak tot scrollen op websites en in documenten, en multitasken met meerdere vensters en werkbalken wordt daardoor eenvoudiger. Geniet van foto's, video's en games in verbluffende 4k-resolutie.

Deze monitor ondersteunt een miljard kleurschakeringen, waardoor het mogelijk is levendige en realistische beelden weer te geven. De nauwkeurige kleurweergave zorgt voor natuurlijke en levensechte kleuren, waardoor deze monitor ideaal is voor het gebruik van beeldbewerkingsprogramma's en het bekijken van foto's en video's. Voor kleuren zoals in het echte leven.

Speel je games in het ware breedbeeldformaat en met een adembenemende 4k-resolutie. De 8,3 miljoen pixels van de UJ59 ondersteunen een breed kleurbereik en tonen elk beeld met indrukwekkende helderheid. Voor een onvergetelijke game-ervaring.

De AMD FreeSync-technologie synchroniseert de verversingssnelheid van je grafische kaart en je monitor om haperende beelden te voorkomen. De Low Input Lag-modus vermindert de vertraging tussen de invoer via muis, toetsenbord of joystick en de daaropvolgende reactie op het scherm. Voor vloeiende gameplay zonder vervelend haperen.

De ingebouwde Game Mode in de UJ59 optimaliseert onmiddellijk het contrast van het scherm om je een mogelijk beslissend voordeel te geven tijdens het spelen. Door selectief contrasten in bepaalde scènes te versterken, onthult de Game Mode meer details in donkere gebieden. Dit kan je helpen om tegenstanders sneller te herkennen.

Picture-by-Picture (PBP) stelt je in staat om twee apparaten op de monitor aan te sluiten en hun oorspronkelijke kwaliteit te behouden. Voor optimale multitasking kun je de tweede bron schalen tot 25% van het schermoppervlak en het beeld op elke gewenste locatie positioneren.

Omsloten door slanke schermranden en met een afwerking in matzwart ziet de UJ59 er elegant uit op elke werkplek. De Y-vormige standaard in metallic look ziet er niet alleen goed uit, maar biedt ook een stabiele ondersteuning

 

👉 Deze monitor wordt gratis bezorgd door heel Nederland

👉 Voor 17 uur besteld / betaald, de volgende dag thuis

👉 Aangetekend en verzekerd

👉 2 jaar garantie